Rijk door een krantenwijk

10,99

Alexandro is zesentwintig jaar oud als hij voor de achtste keer uit de gevangenis komt. Hij is zo’n jongen geworden over wie je in de kranten leest. Hij schaamt zich voor zichzelf. Hoe moet het ooit goed met hem komen?
Omdat Alexandro een behoorlijk strafblad heeft, geen diploma heeft en verslaafd is, met veel schulden, neemt hij tegen beter weten in een baantje als krantenbezorger. Nog dronken en stoned van de vorige nacht fietst hij in alle vroegte door de regen langs rijtjeshuizen en kapitale villa’s. Tot zijn verbazing maakt zijn dagelijkse route algauw iets in hem wakker. Is er dan toch een eind in zicht voor zijn rampspoed?
Rijk door een krantenwijk is een waargebeurd, inspirerend verhaal van een jongen die zijn lot in eigen hand nam en die het geluk wist te vinden.

Alexandro Reyes Rodriguez (1988) begon in 2015 met zijn krantenwijk. Binnen twee jaar behaalde hij zijn diploma en droeg hij de verantwoordelijkheid voor zijn eigen bedrijf. Hij is inmiddels een veelgevraagd spreker en woont in Noord-Holland, met zijn vrouw en drie dochters.


Alexandro Reyes Rodriguez (1988) begon in 2015 met zijn krantenwijk. Binnen twee jaar behaalde hij zijn diploma en droeg hij de verantwoordelijkheid voor zijn eigen bedrijf. Hij is inmiddels een veelgevraagd spreker en woont in…
>

Details


ISBN : 9789044652734
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 160
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : januari 2023

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven