9,99

Sara McMillan is gefascineerd door de duistere fantasieën uit de dagboeken die ze heeft ontdekt. Ze vereenzelvigt zichzelf steeds meer met de dagboekschrijfster Rebecca en ze is ervan overtuigd dat er iets gruwelijks heeft plaatsgevonden.
In de armen van de knappe, gekwelde kunstenaar Chris zoekt Sara naar antwoorden over Rebecca en ontdekt ze kanten van zichzelf die ze eerder nog niet kende. Chris dwingt Sara na te denken over haar leven om erachter te komen wat ze echt wil, nadat zijn donkere verlangens haar tot het uiterste hebben gedreven. Haar baas Mark biedt haar de ruimte om die donkere verlangens verder te exploreren. Kan ze Mark en Chris vertrouwen in haar zoektocht naar de antwoorden en verlangens van Rebecca?

Als jij mij bent is na Als ik jou was het tweede boek in de ijzingwekkende en erotische reeks van Jones.

Lisa Renee Jones heeft meer dan twintig romans op haar naam staan. Haar prijswinnende boeken wisten steeds weer hun weg naar de bestsellerlijst te vinden. Bovendien werd haar werk in verschillende landen vertaald.


Lisa Renee Jones heeft meerdere prijswinnende boeken geschreven. Haar werk werd in verschillende talen vertaald. Als ik jou was is het eerste deel van een trilogie.
>

Details


Auteur(s) : Lisa Renee Jones
ISBN : 9789044624069
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 320
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : juni 2013

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven