11,99

Nu kennen we Rebecca’s geheimen. En ook die van Sara. Nu gaat Sara zijn donkerste geheimen achterhalen… Maar zal dat de twee dichter bij elkaar brengen, of juist verscheuren?
Hij is haar leven geworden, haar hart, haar ziel. Maar hij is mysterieus en beschadigd, en draagt vele geheimen met zich mee. Sara zou alles voor hem riskeren. Hij durft daardoor zijn diepste behoeften te tonen, zijn meest erotische verlangens. In het vuur van de passie zal hij alles onthullen wat hem kwelt, alles waaraan hij nooit kan ontsnappen. Om hem lief te kunnen hebben moet Sara zijn duisterste kant omarmen.

Als wij onszelf zijn is na Als ik jou was en Als jij mij bent de onvergetelijke climax van de ijzingwekkende en erotische reeks van Jones.

Lisa Renee Jones heeft meer dan twintig romans op haar naam staan. Haar prijswinnende boeken wisten steeds weer hun weg naar de bestsellerlijst te vinden. Bovendien werd haar werk in verschillende landen vertaald.

‘Verslavend en adembenemend spannend.’ Flair


Lisa Renee Jones heeft meerdere prijswinnende boeken geschreven. Haar werk werd in verschillende talen vertaald. Als ik jou was is het eerste deel van een trilogie.
>

Details


Auteur(s) : Lisa Renee Jones
ISBN : 9789044624946
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 288
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : oktober 2013

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven