Omdat mijn lichaam het wil

20,00

Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar

Beschikbaar op 20-01-2023

Beneveld door liefde, lust en soms ook alcohol beschrijft Esmee Schenck de Jong haar gevoelsrijke erotische belevenissen met groot literair plezier.
Met haar soms wat absurdistische humor en eigenzinnige observaties weet ze je op wervelende wijze mee te slepen in haar avontuurzucht. Door haar nieuwsgierige ogen kom je in nieuwe werelden en worden je opvattingen over de liefde en lust uitgedaagd, zoals zij dit ook bij zichzelf doet.
Een taboe- en genrevrije verhalenbundel om als een grote reep chocola in een enkele zitting te verslinden. Omdat mijn lichaam het wil is zowel een ode aan de vrije liefde en seksualiteit als een viering van het leven. Krachtig en fragiel, soms meer het een, soms het ander.
Voor zij begon als schrijver en kinderboekverkoper werkte Esmee Schenck De Jong (1992) onder meer in de zorg, als b-model, facilitair manager, in een museum en in een jeugdbibliotheek. Ze publiceerde eerder in de Volkskrant en voor platforms als VICE en Stichting Lezen. Omdat mijn lichaam het wil is haar debuut.


Voor zij begon als schrijver en kinderboekverkoper werkte Esmee Schenck De Jong (1992) onder meer in de zorg, als b-model, facilitair manager, in een museum en in een jeugdbibliotheek. Ze publiceerde eerder in de Volkskrant…
>

Details


ISBN : 9789044651812
Taal : Nederlands
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina's : 184
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : januari 2023

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven