Algemene voorwaarden/disclaimer

DISCLAIMER
Hoewel de informatie op deze site permanent zo nauwkeurig en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen en/of onjuistheden in titels, uitvoeringen, afbeeldingen, prijzen of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

PRIVACY STATEMENT
Voor Uitgeverij Prometheus is een zorgvuldige omgang met gegevens van de abonnees en gebruikers van de elektronische nieuwsbrief en andere diensten van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt Uitgeverij Prometheus zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

COPYRIGHT
Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software of informatie in andere vorm, komen toe aan de eigenaar.

E-BOEKBESTELLINGEN
Alle e-boekbestellingen worden afgerekend via eBoekhuis BV. Heeft u echter vragen over het product of de betaling richt u dan rechtstreeks tot ons via: verkoop@pbo.nl of (020) 6241934.

ALGEMENE VOORWAARDEN
Klik hier voor onze Algemene voorwaarden.