Boekhandelstour Mano Bouzamour

Vanaf juni gaat onze eigen bestsellerboy Mano Bouzamour het land in om zijn nieuwste roman Bestsellerboy te promoten. Hij komt bij verschillende boekhandels langs om te signeren en/of een lezing te geven. Bekijk het onderstaande schema voor een boekhandel bij jou in de buurt.

Datum Tijd Locatie Boekhandel
Zaterdag 2 juni 2018  15:00  Groningen Van der Velde Grote Markt
Dinsdag 5 juni 2018  20:00  Amsterdam Boekhandel Mulder
Zaterdag 9 juni 2018  15:00  Tilburg Gianotten Mutsaers
Zaterdag 23 juni 2018  13:00  Amsterdam Hoogstins
Zondag 24 juni 2018  14:00  Goes Paard van Troje
Zaterdag 30 juni 2018  15:30  Vlissingen Boekhandel ’t Spui
Zaterdag 14 juli 2018  13:00  Purmerend Het Leesteken

 Over Bestsellerboy
Mohamed Zebbi, een jongen van de straat, heeft één droom: de literaire wereld bestormen. Wanneer zijn debuutroman Mohamed, de proleet verschijnt, is zijn naam in één klap gevestigd. Maar zijn ouders zetten hem uit huis, en door zijn vrienden wordt hij verstoten. Hier begint zijn zwerftocht door Amsterdam op zoek naar een thuis. Bestsellerboy is een betoverende, opwindende en geestige roman. Een stormachtig verhaal vol seks, spanning en eenzaamheid. Over de liefde, idealen en verscheurdheid van een jonge stadsbewoner. Met Bestsellerboy bewijst Mano Bouzamour definitief zijn bravoure, durf en literaire meesterschap.

Bestsellerboy is aanstekelijk geschreven, met opwindende en originele scènes, die een onthullend kijkje bieden achter de gevels van sommige bewoners van de Pijp in Amsterdam.’ – De Groene Amsterdammer 

Mano Bouzamour (1991) schreef De belofte van Pisa, in 2014 de bestverkochte debuutroman van Nederland. De film-, theater- en hoorspelrechten van het boek zijn verkocht, net als de Duitse en Spaanse vertaalrechten. Op het moment beleeft De belofte van Pisa de 23ste druk. De belofte van Pisa wordt verfilmd door producent Rolf Koot, de maker van All Stars en Lek. Norbert ter Hall neemt de regie op zich en Robert Alberdingk Thijm (A’dam-E.V.A. en Dunya en Desie) schrijft het scenario. Mano is intensief betrokken bij de scriptontwikkeling. De opnames zullen in de herfst van 2018 plaatsvinden.