Boekpresentatie Hugo Logtenberg met Louis van Gaal op 31 mei: Wees erbij!


Met veel genoegen nodigt Uitgeverij Prometheus u uit voor de presentatie van De hand van Van Gaal van Hugo Logtenberg. Deze vindt plaats op donderdag 31 mei om 19.15 uur in het Compagnietheater te Amsterdam. Wilfried de Jong zal Louis van Gaal interviewen naar aanleiding van het boek. De voormalig bondscoach neemt na afloop daarvan het eerste exemplaar in ontvangst.

Arrogant, niet realistisch of zelfs van God los. Sinds Louis van Gaal coach is, wijzen critici naar hun voorhoofd als hij zijn ambities uitspreekt. Of het nou om Ajax, Barcelona, AZ, Bayern München, het Nederlands elftal of Manchester United gaat, altijd is er het verwijt van zelfoverschatting.

Toch lukt het de bezeten Van Gaal vaak het onhaalbare te realiseren. Met een kansloos geacht team won Oranje in 2014 op het wereldkampioenschap in Brazilië brons. Hoe groot was Van Gaals aandeel in dat succes? Hoe werd zijn hand zichtbaar tijdens de laatste hoogmis van het internationale voetbal waar Oranje actief was?

Voor De hand van Van Gaal sprak journalist Hugo Logtenberg uitgebreid met de technische staf van het Nederlands elftal uit 2014, spelers, tal van andere directbetrokkenen en Louis van Gaal zelf. Het resultaat is een unieke inkijk in de werkwijze van deze markante en succesvolle coach die, waar hij ook komt, weerstand en bewondering oproept.

Datum: donderdag 31 mei 2018
Plaats: Het Compagnietheater, Kloveniersburgwal 50, Amsterdam
Inloop: vanaf 19.15 uur
Programma: 19.45 uur tot 21.00, aansluitend borrel, boekverkoop en signeersessie

Belangrijk: aanmelden verplicht

Stuur een mail naar publiciteit@pbo.nl en vermeld het aantal gasten. Let op, er is een beperkt aantal plaatsen.