Christian Grey is terug in E L James’ nieuwe roman ‘Donkerder’!


Groot nieuws: E L James keert dit jaar nog terug naar de wereld van Vijftig tinten grijs met een diepere en donkerdere kijk op het liefdesverhaal dat miljoenen mensen over de hele wereld in spanning houdt. De auteur heeft aangekondigd dat het nieuwe deel wereldwijd op 28 november 2017 zal verschijnen.

Over het boek:

De verhitte, sensuele relatie tussen Christian Grey en Anastasia Steele eindigde in verdriet en verwijt, maar hij kan haar niet vergeten. Vastbesloten om zijn geliefde terug te winnen probeert Christian zijn diepste verlangens te onderdrukken en op haar voorwaarden van Ana te houden. Christian wordt echter geteisterd door zijn verleden en tegelijkertijd probeert ook Jack Hyde, Ana’s berekenende baas, haar voor zich te winnen. Kan dr. Flynn, de vertrouweling en therapeut van Christian, hem helpen zijn demonen te overwinnen? Of wordt hij het slachtoffer van zijn eigen verleden waarin zijn verleidster Elena en de monsterlijke verafgoding van zijn vroegere onderdaan Leila een grote rol spelen. Kan een man zo duister en beschadigd ooit hopen zijn geliefde bij zich te houden?

E L James besloot, na vijfentwintig jaar voor de televisie gewerkt te hebben, om haar droom waar te maken en verhalen te schrijven waar lezers verliefd op zouden worden. Hieruit vloeiden de sensuele romans Vijftig tinten grijs, Vijftig tinten donkerder en Vijftig tinten vrij. Een trilogie die meer dan 150 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht en vertaald werd in 52 talen. In 2015 publiceerde ze de bestseller Grey, het verhaal van Vijftig tinten grijs vanuit het perspectief van Christian Grey. Ze woont met haar man, schrijver Niall Leonard, hun twee zonen en honden in Londen waar ze werkt aan nieuwe romans en filmprojecten.