Van nature queer

22,50

Nog niet verschenen, reserveer een exemplaar

Beschikbaar op 29-05-2024

In Van nature queer voelt een jonge jongen zich opgesloten in de stad waar hij niet zichzelf kan zijn. Hij zoekt toevlucht in de natuur en bereikt de majestueuze eik in het hart van het bos. Deze beschadigde boom heeft littekens, maar lijkt deze met trots te dragen, een symbool van kracht en kwetsbaarheid. De jongen voelt zich op zijn gemak bij de boom en begint een gesprek. Van nature queer is een poëtische vertelling over de kracht van de natuur. De vriendschap tussen de jongen en zijn omgeving blijkt van onschatbare waarde. Rollo Skinner benadrukt hoe belangrijk plekken zijn die niet door mensen zijn gemaakt, waar vrijheid heerst om te dansen, te schreeuwen en geheimen te delen met een begripvolle luisteraar. De prachtige illustraties, doordrenkt van poëtische eenvoud, brengen de monotone sfeer van de stad in contrast met de magische, kleurrijke wereld van het bos. Van nature queer is een ontroerend verhaal voor alle leeftijden.
Rollo Skinner is schrijver, illustrator en botanisch decorontwerper. Zijn werk was te zien in de Britse Vogue en hij toonde zijn ontwerpen op de London Fashion Week. Van nature queer is zijn debuut.
Gerbrand Bakker (1962) is auteur, columnist en hovenier. Zijn debuutroman Boven is het stil (2006) werd in meer dan dertig landen verkocht en werd bekroond met onder meer de toonaangevende Dublin Literary Award. De omweg (2010) stond op de shortlist voor de Libris Literatuur Prijs en in 2022 verscheen zijn veelgeprezen roman. Al zijn romans zijn wereldwijd vertaald.


Rollo Skinner is schrijver, illustrator en botanisch decorontwerper. Zijn werk was te zien in de Britse Vogue en hij toonde zijn ontwerpen op de London Fashion Week. Van nature queer is zijn debuut.
>

Details


Auteur(s) : Rollo Skinner
ISBN : 9789044654479
Taal : Nederlands
Uitvoering : Gebonden
Aantal pagina's : 152
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : mei 2024

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven