11,99

Sinds de bekentenis van Sal zit ik in een slechte film. Mijn telefoon staat roodgloeiend. Kranten, roddelprogramma’s: ze willen me allemaal interviewen, want ik heb jarenlang met en naast Sal gewerkt. Ik heb met hem gelachen, gedronken, me door hem in de hoek laten zetten, uren voor hem overgewerkt en geesten met hem opgeroepen. En al die tijd hield hij er een verborgen leven op na.
Heb ik echt niets gezien?

Alles is spel is een sleutelroman over een jonge vrouw die op haar vijfentwintigste bij het grootste castingbureau van Nederland komt werken en wordt opgeslokt door de opwindende wereld van audities, acteurs en premièrefeesten. Een wereld die eigen wetten lijkt te hebben en waarvan de donkere kant _ de macht _ lang voor haar verborgen blijft.
Maar vooral is Alles is spel een coming-of-ageverhaal. Op zoek naar de liefde en blind van ambitie gaat Pien eerst over al haar grenzen voor ze erachter komt wie ze werkelijk is. En wil zijn.

Eva Loesberg schrijft als journalist o.a. voor LINDA. en Flow, en is afgestudeerd als scenarioschrijver aan de filmacademie.

Marina Wijn
is freelance casting director en doceert aan de toneelschool. Ze was verantwoordelijk voor de casting van meer dan tachtig film-, tv- en theaterproducties.


Eva Loesberg schrijft als journalist o.a. voor LINDA. en Flow, en is afgestudeerd als scenarioschrijver aan de filmacademie.
>

Details


ISBN : 9789044638332
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 224
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : maart 2019

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven