Gezonde routines

11,99

Je wilt gezonder leven, maar het lukt je niet. Daarin ben je niet uniek. Dat is niet zo leuk om te horen, maar in dit geval schuilt daarin wel de oplossing. Want de reden dat het zo veel mensen maar niet lukt het roer permanent om te gooien is dus ook niet uniek. Die nieuwe prioriteiten – gezonder eten, meer bewegen, beter slapen – passen helemaal niet in ons leven. Een leven dat al boordevol andere prioriteiten zit. We haken af omdat er geen tijd is, omdat we al gewend zijn aan andere gewoontes. Voor nieuwe gewoontes moet je ruimte maken. En daar komt de routine om de hoek kijken. Ons hulpmiddel tegen al die factoren die er normaal gesproken voor zorgen dat we niet doorzetten.

In Gezonde routines deelt Arie Boomsma de vijftig allerbeste tips voor een fit en vitaal leven. Geen strakke regimes en strenge diëten, maar kleine, haalbare stappen.

Arie Boomsma (1974) is schrijver en eigenaar van de Vondelgym-sportscholen. Hij is een veelgevraagd spreker over vitaliteit en het bouwen van gezonde gewoontes. Als woordvoerder van de fitnessbranche schuift hij regelmatig aan op tv om een pleidooi te houden voor een gezonde samenleving. Van FIT, Volhard, en Trainen voor het leven werden meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Over FIT:

FIT geeft een goede basis voor iedereen die gezonder wil leven maar niet weet waar te beginnen.’
nederlands dagblad

FIT onderscheidt zich van andere “fitboeken” door tips en oefeningen te noemen die iemand makkelijk kan implementeren in het dagelijks leven.’
hebban

Over Volhard:

‘Met dit boek laat Arie Boomsma zien dat we geduld moeten hebben met het opbouwen van nieuwe gewoonten.’
noordhollands dagblad

‘Arie Boomsma laat met zijn inspirerende boek Volhard zien hoe je kunt voorkomen dat je het gezonde leven opgeeft.’
gezond magazine


Arie Boomsma (Marken, 1974) is schrijver en eigenaar van de Vondelgym-sportscholen. Hij is een veelgevraagd spreker over vitaliteit en het bouwen van gezonde gewoontes. Als woordvoerder van de fitnessbranche schuift hij regelmatig aan op tv om…
>

Details


Auteur(s) : Arie Boomsma
ISBN : 9789044648102
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 272
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : december 2023

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven