4,99

Als de Amerikaanse Frances Mayes een verlaten villa koopt op het platteland van Toscane treft ze verbleekte fresco’s aan onder het stucwerk in haar eetkamer, een wijngaard die is overgroeid door braamstruiken, en een verdwaalde schorpioen onder haar kussen. Op de markten van de stadjes in de naburige heuvels gaat Mayes op zoek naar de nuances van het Italiaanse landschap, de geschiedenis en de keuken. Vanuit haar moestuin bereidt zij heerlijke recepten die in dit boek zijn verzameld.
Wat Peter Mayle deed voor de Provence doet Mayes in Een huis in Toscane – ze schrijft met geestdrift en passie over de genoegens van een ander land. Een huis in Toscane is een wereldwijde bestseller, een must voor iedereen die van Italië houdt. Het boek is verfilmd als Under the Tuscan Sun met Diane Lane in de hoofdrol.


Frances Mayes (1940) is professor, dichteres, biografe, essayist en auteur van de wereldwijde bestsellers Een huis in Toscane (2000) en Bella Toscane (2000). Ze woont al jaren met haar man Edward in Italië.
>

Details


Auteur(s) : Frances Mayes
ISBN : 9789044618655
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 272
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : maart 2011

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven