23,50

Het boek dat je kijk op gezonde voeding voorgoed zal veranderen

Als je constant last hebt van energiedips, snel terugkerende honger, spijsverteringsklachten of gewichtstoename, dan is één ding zeker: je voeding is niet optimaal. Op zoek gaan naar nóg gezonder voedsel is niet de oplossing, want er bestaat geen voedsel dat per definitie voor iedereen gezond is. Of iets gezond is hangt namelijk niet alleen af van de voedingsstoffen die erin zitten, maar ook van jouw unieke voedingsbehoeften, die worden bepaald door jouw genetica, stofwisseling en leefstijl. Dit boek schrijft daarom niet voor wat je moet eten, maar legt uit wat er bij gezonde voeding in je lichaam gebeurt en hoe je erachter kunt komen wat voor jóu gezond is, ongeacht of je nu vegan, glutenvrij of alles eet. Je eigen lichaam vertelt je namelijk wat je nodig hebt, Het ik-dieet leert je ernaar te luisteren.

Het ik-dieet biedt een compleet nieuwe kijk op gezonde voeding door het verband te leggen tussen de samenstelling van voedsel, de manier waarop voedsel in ons lichaam wordt verwerkt en de directe effecten daarvan op onze gezondheid.

Xavier Martins Dias (1970) is inspanningsfysioloog en gezondheidswetenschapper. Hij schrijft, doceert, presenteert en adviseert over voeding en training. Hij werkte onder andere voor Achmea Health, de Hogeschool van Amsterdam, defensie en Les Mills International, en ontving een award voor het opstellen van de Europese standaards voor trainers in de fitnessbranche. Voor zijn trainingclub Akademia ontwikkelde hij een uniek voedingsprogramma, wat tot het schrijven van dit boek leidde.


Xavier Martins Dias (1970) is inspanningsfysioloog en gezondheidswetenschapper. Hij schrijft, doceert, presenteert en adviseert over voeding en training. Hij werkte onder andere voor Achmea Health, de Hogeschool van Amsterdam, defensie en Les Mills International, en ontving…
>

Details


ISBN : 9789044652345
Taal : Nederlands
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina's : 264
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : april 2023

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven