24,99

Nog niet verschenen, reserveer een exemplaar

Beschikbaar op 29-11-2024

Reeds voor verschijning van deze grote, nationale roman werden de filmrechten verkocht
Sinds Onno G. de Becker zijn bestseller Wat de grote denkers aten schreef, is hij ietwat uit het zicht verdwenen. Nu is hij terug, onder zijn eigen naam en met een grote nationale roman: Land van Johan. In 2006 wordt een jongen geboren: Johan, de kleinzoon van Onno de Becker. De Becker vertelt hem zijn levensverhaal, maar ook dat van drie families en drie generaties, dwars door de moderne Nederlandse geschiedenis heen, van 1966 tot 2024. Het verhaal brengt ons langs de hippietijd, de Bhagwan-periode, het krakerstijdperk… Alle periodes komen voorbij als kleurrijke bladzijden waarop de geschiedenis van drie families wordt beschreven. Van de Maagdenhuisbezetting tot de opkomst van Pim Fortuyn, en niet te vergeten natuurlijk de drie verloren WK-finales: Land van Johan is een roman over ontzuiling, over feminisme, over migratie; over waarom het nu zo is en hoe dat zo is gekomen.
De filmrechten zijn reeds ver voor verschijning verkocht. Het eerste deel van het epos wordt al dit jaar verfilmd en is in 2025 in de bioscoop te zien.
Onno G. (Gerardus) De Becker (Geleen, 1948) is de auteur van de enorme bestseller Wat de grote denkers aten uit 1998. Land van Johan is zijn eerste roman sindsdien.


Onno G. (Gerardus) De Becker (Geleen, 1948) is de auteur van de enorme bestseller Wat de grote denkers aten uit 1998. Land van Johan is zijn eerste roman sindsdien.
>

Details


ISBN : 9789044656589
Taal : Nederlands
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina's : 320
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : november 2024

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven