15,00

Iedere student krijgt ermee te maken: theses, scripties en essays. En bijna iedere student kent het moeizame zoeken naar de juiste probleemstelling, het getob met de theorie en het geworstel met stijl- en vormkwesties.
Een leesbare scriptie heeft velen al uitkomst geboden. Deze meest verkochte gids voor het maken van scripties en theses in het Nederlandse taalgebied is opnieuw geactualiseerd en aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen in het wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs. Zo is er veel aandacht voor het zoeken naar literatuur op internet en in elektronische catalogi. Ook komen de mogelijkheden van sociale media en het schrijven in de Engelse taal aan de orde.
Gebleven is de heldere vorm en de praktische inslag die Een leesbare scriptie tot zo’n succes hebben gemaakt. Onderwerp, probleemstelling en opbouw van de scriptie komen uitvoerig aan de orde en journalist en wetenschapsman Warna Oosterbaan geeft zijn gouden tips voor een heldere schrijfstijl en het overwinnen van schrijfproblemen.
Warna Oosterbaan is wetenschapsjournalist. Hij was vele jaren redacteur van NRC Handelsblad en was als bijzonder hoogleraar journalistiek en samenleving verbonden aan de Erasmus Universiteit.


Warna Oosterbaan is redacteur van NRC Handelsblad en bijzonder hoogleraar Journalistiek en Samenleving aan de Erasmus Universiteit. Hij de auteur van het succesvolle handboek Een leesbare scriptie (2004).
>

Details


Auteur(s) : Warna Oosterbaan
ISBN : 9789035142183
Taal : Nederlands
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina's : 112
Editie : 21e druk
Verschijningsdatum : mei 2014

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven