5,99

Het vervolg op het succesvolle Verboden liefdes

Onmogelijke liefdes
geeft een completer beeld dan ooit over mensen die verliefd werden op de ‘verkeerde’. Een boek over minnaars, minnaressen, bedriegers en bedrogenen.

In 2002 verscheen het boek Verboden liefdes, waarin Astrid Joosten minnaressen van getrouwde mannen interviewde. Openhartig vertelden de vrouwen, soms voor het eerst, over dit geheime deel van hun leven.
In 2010, acht jaar later, sprak Joosten ze allemaal opnieuw. Is hun leven veranderd of zijn ze wederom gevallen voor de charmes van een bezette man?
Nieuw in dit boek zijn de gesprekken met getrouwde mannen die er een vriendin op na houden. Ook bedrogen echtgenotes komen aan het woord plus een man die jarenlang bereid
was te wachten op een getrouwde vrouw. Zijn deze verhoudingen echt geheim of knijpt de echtgenoot m/v soms een oogje toe?

Astrid Joosten is televisiemaker en journalist. Eerder schreef zij de boeken Verboden liefdes (20.000 exemplaren verkocht), en samen met Thérèse Boer Gek op wijn (30.000 exemplaren verkocht) en Vrouwen gek op wijn (20.000 exemplaren verkocht).


Astrid Joosten is televisiemaker en journalist. Ze is onder meer bekend van het tv-programma Twee voor Twaalf. In 2004 volgde ze een opleiding vinologie aan de wijnacademie, waarvoor ze geïnspireerd werd door Thérèse Boer.
>

Details


Auteur(s) : Astrid Joosten
ISBN : 9789044616842
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 224
Editie : 3e druk
Verschijningsdatum : maart 2010

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven