5,99

Holly en Gerry zijn een jong getrouwd stel. De twee maken vaak grapjes over het feit dat Holly niet zonder Gerry zou kunnen leven. Het idee van ‘De Lijst’ was dan ook eigenlijk als grap bedoeld: als Gerry iets zou overkomen, zou hij een lijst voor Holly achterlaten met dingen die ze zou moeten doen.
Wanneer het noodlot toeslaat en Gerry ongeneeslijk ziek wordt, stort Holly’s wereld in. Een paar maanden na zijn dood besluit ze een mysterieus pakje op te halen bij haar ouders. Gerry blijkt zonder dat ze het wist woord te hebben gehouden, en heeft De Lijst opgesteld. In het pakje bevindt zich, voor elke maand, een envelop met een opdracht. Het geeft Holly de kracht om verder te gaan, nieuwe uitdagingen aan te gaan en erachter te komen dat liefde nooit verdwijnt maar altijd in je hart blijft bestaan.

Cecelia Ahern (1981) veroverde al meer dan 6 miljoen harten met haar boeken. P.S. Ik hou van je werd verfilmd met Hilary Swank in de hoofdrol. Naast P.S. Ik hou van je schreef ze onder meer Ik zal je nooit vergeten, Voor jou en Het boek van morgen.

‘Lief, treurig en grappig: een betoverende reis van verdriet en hoop.’
marian keyes, auteur van sushi voor beginners

‘Cecelia Ahern heeft een krachtig drama neergezet, dat niemand leest zonder te huilen.’
bookcrossing

‘Ahern debuteert met een lief, gevoelig verhaal (…). Ze beschikt over een natuurlijk verteltalent.’
publishers weekly


Cecelia Ahern (1981) debuteerde met PS: Ik hou van je, dat in meer dan veertig landen de bestsellerlijsten haalde. Dit succesvolle debuut werd in 2007 verfilmd met Hilary Swank en Gerard Butler in de hoofdrollen.…
>

Details


Auteur(s) : Cecelia Ahern
ISBN : 9789044615357
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 320
Editie : 3e druk
Verschijningsdatum : december 2009

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven