Een Reis door het leven van Kees

11,99

In Een reis door het leven van Kees vertelt Kees Momma hoe het is om op te groeien als autist en langzaamaan steeds meer zelfstandigheid te krijgen.
Momma bracht eerder twee boeken uit. In En toen verscheen een regenboog (1996) vertelt de auteur op indringende wijze het verhaal van zijn jonge jaren: zijn voortdurende gevecht tegen alles wat hij als bedreigend ervaart, en de moeizame zoektocht naar mogelijkheden om het leven aanvaardbaar en zelfs aangenaam te maken. Zo vormen tekenen en schrijven zijn lust en zijn leven. In Achter de onzichtbare muur (1999) beschrijft hij opmerkelijke gebeurtenissen en nieuwe uitdagingen in de periode van zijn dertigste tot zijn vijfendertigste levensjaar.
Deze twee titels worden nu eindelijk opnieuw uitgegeven én samengebracht in Een reis door het leven van Kees.

Kees Momma (1965) ontdekte op zijn negende dat hij autistisch was toen hij een tv-uitzending over het onderwerp zag. In 1997 maakte Monique Nolte een documentaire over hem, genaamd Trainman. In 2014 verscheen het alom bejubelde vervolg Het beste voor Kees. Deze documentaire over de worsteling van Momma’s ouders om een toekomstperspectief voor hun zoon te realiseren werd anderhalf miljoen keer bekeken in Nederland. Sinds kort is hij ook columnist voor nrc.next.


Kees Momma (1965) ontdekte op zijn negende dat hij autistisch was toen hij een tv-uitzending over het onderwerp zag. In 1997 maakte Monique Nolte een documentaire over hem, genaamd Trainman. In 2014 verscheen het alom…
>

Details


Auteur(s) : Kees Momma
ISBN : 9789044627909
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 304
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : augustus 2014

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven