Schijn-elite van de valsemunters

8,99

In De schijn-élite van de valse munters zet PVV-Kamerlid Martin Bosma zijn gedachtegoed uiteen, maar werpt hij ook een persoonlijke blik op de jaren van zijn politieke carrière, de jaren waarin Pim Fortuyn en Theo van Gogh werden vermoord en Geert Wilders uitgroeide tot de spraakmakendste politicus van Nederland.
De afgelopen decennia veranderde de samenleving drastisch, met als voornaamste ontwikkeling: de multiculturele samenleving. De bevolking is echter altijd tegenstander geweest van de toestroom. Waarom vond die dan toch plaats?
Als zich zo veel krachten verzamelen die alles op alles zetten om de massa-immigratie steeds maar weer op te voeren, zijn er kennelijk doorslaggevende redenen de stabiliteit van Nederland daaraan op te offeren.
De schijn-élite van de valse munters legt de schuld bij de geest van mei 1968 en de elites die toen een klap van de mallemolen kregen waarvan ze nooit hersteld zijn. De linkse elites zijn net zo blind voor de islam als ze destijds waren voor het communisme.

Over de auteur:

‘Xenofoob’ met ‘racistische uitlatingen’ Alexander Pechtold

‘Zaait nervositeit in de Kamer’ Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet

‘Het politieke genie achter Wilders, zijn fractiegenoot en tekstschrijver’ Bart Jan Spruyt, Binnenlands Bestuur

‘De intellectuele kracht achter Wilders’ Vrij Nederland

Martin Bosma is Tweede Kamerlid, fractiesecretaris, viervoudig campagneleider van de PVV, en man van het eerste uur van de Groep Wilders.


Martin Bosma is Tweede Kamerlid, fractiesecretaris, viervoudig campagneleider van de PVV, en man van het eerste uur van de Groep Wilders.
>

Details


Auteur(s) : Martin Bosma
ISBN : 9789035136762
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 376
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : maart 2011

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven