Simpel management

10,99

Er zijn genoeg moeilijke beroepen, maar manager is er daar niet een van. Het is juist verrassend eenvoudig. Als een manager op de juiste manier naar zijn of haar werk leert kijken, is er een zee van ruimte om het te versimpelen. Complexe zaken kunnen worden opgebroken in overzichtelijke delen, waardoor ook medewerkers begrijpen wat de manager wil en doet.
In Simpel Management onthult ervaren interim-manager Mireille van Beugen het geheim van excellente managers. In 45 concrete regels zonder moeilijke theorie├źn of onbegrijpelijke modellen, maar met talloze herkenbare anekdotes beschrijft ze hoe eenvoudig leidinggeven kan zijn. Simpel Management biedt iedere manager een eerlijke, transparante en actieve managementstijl.

Mireille van Beugen (1969) werkt al meer dan vijftien jaar als manager en reorganisatieadviseur bij bekende bedrijven in Nederland. Ze heeft met tientallen managers samengewerkt en hen geholpen om hun manier van leidinggeven te verbeteren. Daarnaast is zij medeoprichter van de succesvolle website www.coach2day.nl.


Mireille van Beugen (1969) werkt al meer dan vijftien jaar als manager en reorganisatieadviseur bij bekende bedrijven in Nederland. Ze heeft met tientallen managers samengewerkt en hen geholpen om hun manier van leidinggeven te verbeteren.…
>

Details


ISBN : 9789035139015
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 268
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : april 2013

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven