19,99

‘Van een vormloos hoopje nerd had Mystery mij tot een superster gekneed. Samen hadden we over de wereld der verleiding geheerst. We hadden spectaculaire versiertrucs verricht voor de ongelovige ogen van onze studenten en volgelingen in Los Angeles, New York, Montreal, Londen, Melbourne, Belgrado, Odessa en elders.
En nu zaten we in een gekkenhuis.’

Neil Strauss dook twee jaar onder in een wereld van mannen die íedere vrouw weten te versieren. Mannen met een eigen taalgebruik, met hun eigen erecodes, mannen die zowel op internet als in het echt opereren. Mannen die zo toegewijd zijn dat ze lezingen geven over de kunst van het versieren en samenwonen in gedeelde huizen. Nachten achter elkaar benaderde Neil, samen met zijn mentor Mystery, nieuwe ‘doelwitten’, tot ook hij de kunst bezat om iedere vrouw te strikken. Na een aantal maanden transformeerde hij van een timide, kalende schrijver in zijn gladde, charmante alter ego: Style.
Het spel is een ononderbroken aaneenschakeling van onweerstaanbare anekdotes, aangrijpende gebeurtenissen en diepe inzichten in de verschillen tussen mannen en vrouwen. Het bevat tips om vrouwen te versieren, maar laat ook op ondubbelzinnige wijze zien hoe vrouwen dit gemakkelijk kunnen doorzien. Het spel is hét boek voor iedereen die versiert of wórdt versierd!


Neil Strauss (1969) schrijft onder meer voor het tijdschrift Rolling Stone en diverse kranten. Hij werd beroemd met zijn boek Het spel (2005), waarin hij de kunst van het versieren probeert te doorgronden. Hij woont…
>

Details


Auteur(s) : Neil Strauss
ISBN : 9789044607550
Taal : Nederlands
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina's : 432
Editie : 17e druk
Verschijningsdatum : november 2005

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven