20,99

Nog niet verschenen, reserveer een exemplaar

Beschikbaar op 06-02-2024

Het nieuwe boek van Sarah Neutkens. Roman, poëzie en toneel ineen.

Het is maandagmiddag.
Voor de ingang van het theater staat een kleine rij, een rij mensen die voornamelijk bestaat uit mannen en vrouwen, samen.
Hij is inmiddels opgehouden met zwaaien.
Het verkeerslicht wordt groen. Ik steek de tweebaansweg over, loop naar hem toe. Achter mij rijdt een bus voorbij, ik draai me kortstondig om, in de reflectie van de passerende bus zwaait een vader met zwart haar en een rode trui naar zijn zoontje dat op hem af rent op de hoek van de straat en loopt een jonge vrouw in zomerjurk (Sarah) naar het theater. Ik loop op je af parallel, ergens anders.

Sarah Neutkens (1998) is autodidact, multitalent en altijd bezig. Ze is kunstenaar, componist, model en schrijver. Met haar debuutroman Een blote man beminnen (2022) behaalde ze de longlist van De Bronzen Uil en won ze de Pieter Boddaert Prijs. In 2023 verscheen Tusseninmens. Hoe mode van gedaante verandert.

Over Een blote man beminnen:
‘Een blote man beminnen gaat niet alleen over de liefde, maar ook over het leven zelf, geprangd tussen geboorte en dood.’
Marnix Verplancke, Knack ****

‘Een haast dierlijke lofzang op seksualiteit en het lichaam.’
Harper’s Bazaar


Sarah Neutkens (1998) is autodidact, multitalent en altijd bezig. De radio in haar hoofd staat steevast aan. Ze speelt piano en componeert hedendaagse klassieke muziek. Ook maakt ze beeldende kunst, staat model en schrijft. In…
>

Details


Auteur(s) : Sarah Neutkens
ISBN : 9789044654523
Taal : Nederlands
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina's : 224
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : februari 2024

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven