Van outsider tot Oud-Zuider

9,99

Van outsider tot Oud-Zuider is een tongue in cheek handboek voor iedereen die de status- en geldladder wil beklimmen. Steffy Roos du Maine beschrijft hoe zij van meisje uit de provincie opklom tot party girl van Jort Kelder, ze deelt hoe je door kunt dringen tot de inner circle van machtigen en rijken van ons land, hoe je invites krijgt voor de exclusiefste events en ze begeleidt je naar een plek in de Quote 500 van 2020. Bang dat sociaal klauteren alleen een aanwinst is voor je belevingswereld en de sterke verhalen? Think again. De inner circle heeft bovengemiddeld veel banen uit te delen.

Van outsider tot Oud-Zuider staat vol praktische tips en knowhow voor de sociale stijger, maar is ook een vermakelijk boek voor iedereen die een kijkje wil nemen in de wereld van glitter, glamour en heel veel geld. Alles wat je altijd al hebt willen weten, maar wat voor je verborgen werd gehouden door dresscodes, deurbeleid en het hoge ons-kent-onsgehalte. Nuttig voor outsiders, herkenbaar voor Oud-Zuiders.

‘Gezien haar nachtelijke werkbezoeken en buitengewone arbeidsethos is het een wonder dat mejuffrouw Steffy Roos du Maine zich nog iets weet te herinneren van wat is voorgevallen.’ Jort Kelder

Steffy Roos du Maine (1986) groeide op bij een alleenstaande bijstandsmoeder in Assen, maar leerde als party girl van Jort Kelder het jetsetwereldje in Amsterdam kennen. Ze ontpopte zich als een ware socialite. Du Maine studeerde internationale betrekkingen in Groningen, Parijs en Amsterdam, en begon na haar studie de boekwinkel Books & Bubbles. Ze is nog altijd een graag geziene gast op zeer exclusieve feestjes.


Steffy Roos du Maine (1986) groeide op bij een alleenstaande bijstandsmoeder in Assen, maar leerde als party girl van Jort Kelder het jetsetwereldje in Amsterdam kennen. Ze ontpopte zich als een ware socialite. Du Maine…
>

Details


ISBN : 9789044625172
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 208
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : oktober 2013

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven