11,99

Haar liefhebbende vriend Felix is bankier, zijzelf een aanstormende filmster: het lijkt alsof Tilda in een perfecte relatie is beland. Maar haar tweelingzus Callie heeft haar bedenkingen.
Callie ziet hoe Tilda wegkwijnt onder de overheersende liefde van Felix – ze stopt met werken en zelfs bijna met eten. Hij is een controlfreak en wikkelt het servies in vershoudfolie om alles schoon te houden. Verder vindt Callie onverklaarbare injectienaalden verstopt in de afvalbak en verschijnen er blauwe plekken op Tilda’s bleke huid.
Callie kent Felix’ woedeaanvallen en maakt zich zorgen. Ze sluit zich aan bij een internetgroep voor slachtoffers van mishandeling. Maar als een van haar online contacten wordt gedood door een gewelddadige man, begint ze te twijfelen. Waar is ze mee bezig? En dan, plotseling, sterft Felix een tragische dood. Of is hij vermoord?

Met deze pageturner houdt Jane Robins je aan de pagina gekluisterd, totdat liefde, obsessie en geweld hun kookpunt bereiken.

Jane Robins begon haar carrière als journalist bij The Economist, The Independent en de bbc. Als expert in historisch forensisch onderzoek publiceerde ze eerder drie non-fictieboeken over misdaad. Nu laat ze haar krachten los op fictie, en met succes. Witte lichamen werd al in tien landen vertaald en lovend onthaald.

‘Een verrukkelijk naargeestige psychologische thriller.’ publishers weekly

‘Immens aangrijpend.’ sophie hannah, schrijfster van de nieuwste hercule poirot-romans


Jane Robins begon haar carrière als journalist bij The Economist, The Independent en de bbc. Als expert in historisch forensisch onderzoek publiceerde ze eerder drie non-fictieboeken over misdaad. Nu laat ze haar krachten los op…
>

Details


Auteur(s) : Jane Robins
ISBN : 9789044632675
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 320
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : november 2017

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven