Zadelpijn en ander damesleed

4,50

Zeven eigenzinnige vrouwen van rond de vijftig gaan elk jaar een week fietsen in Frankrijk. Voor de meesten van hen ziet het leven er anders uit dan ze het zich hadden voorgesteld. Bij sommigen is dat te wijten aan de keuzen die ze zelf maakten, bij anderen heeft het noodlot toegeslagen.
Zadelpijn en ander damesleed verhaalt op een komische en onthutsende wijze over vrouwen en over de soms wrange vruchten van de feministische en seksuele revolutie, en is een boek vol herkenning voor de hedendaagse babyboomer. De routes die de vrouwen fietsen in deze sportieve roman zijn met kaartjes verduidelijkt, zodat iedereen het traject kan nafietsen.

Achter de naam Liza van Sambeek gaat een schrijversduo schuil. Liza van Sambeek debuteerde met het zeer succesvolle Zadelpijn en ander damesleed, dat binnenkort als televisieserie te zien zal zijn. Onlangs verscheen Het Verwende Nest, het vervolg op Zadelpijn.

De pers over Zadelpijn en ander damesleed:

‘Het vlot geschreven boek ademt een sfeer van: laat je er niet onder krijgen.’
elsevier

‘Het boek is heftig, hilarisch en ontroerend, en niet altijd vrouwvriendelijk. Dat maakt het confronterend voor een hele generatie.’
de volkskrant


Achter de naam Liza van Sambeek gaat een schrijversduo schuil - Ciel Heintz en Liesbeth van Erp - dat in 2003 met Zadelpijn en ander damesleed debuteerde. In het najaar van 2004 verscheen de succesvolle…
>

Details


Auteur(s) : Liza van Sambeek
ISBN : 9789044619188
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 304
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : mei 2011

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven