Nieuws

 1. ‘Op zoek naar de moederboom’ besproken in De Standaard

  Onlangs verscheen er een bespreking in De Standaard over het nieuwste boek van Suzanne Simard: Op zoek naar de moederboom. Recensent Geerdt Magiels is enthousiast:

  Meer informatie
 2. Zomeravondgesprek met Lale Gül en Franca Treur in NRC Handelsblad

  Vorige week verscheen er een zomeravondgesprek met Lale Gül en Franca Treur in NRC Handelsblad. Beiden debuteerden met een bestseller-roman, waarin ze afscheid namen van het streng religieuze milieu waarin ze opgroeiden. Lale Gül deed dat met Ik ga leven en Franca Treur met Dorsvloer vol confetti.

  Meer informatie
 3. Interview met Beatrice de Graaf in De Standaard

  Afgelopen weekend stond er een groot interview met Beatrice de Graaf in De Standaard. Ze vertelt onder andere over haar recent verschenen boek Radicale verlossing:

  Meer informatie
 4. ‘Schöffer & Co.’ besproken in NRC Handelsblad ●●●●

  Recensent Jeroen van der Kris beoordeelt het recent verschenen boek Schöffer & Co. van Gerben Post met vier ballen in NRC Handelsblad. Volgens Van der Kris vertelt Gerben Post 'het verhaal, dat daardoor leest als een roman. Zijn 'personages' zijn levensecht.' Van der Kris noemt Schöffer & Co. 'een spannend verhaal, maar het gaat niet over helden of schurken, zoals veel boeken over de Tweede Wereldoorlog. Het gaat over echte, gewone mensen en hoe die met elkaar omgaan.'

  Meer informatie
 5. Michael Wolff te gast bij Betrouwbare Bronnen

  Afgelopen week was Michael Wolff te gast bij de podcast Betrouwbare Bronnen. Daar besprak hij onder andere zijn nieuwe boek over president Donald Trump, Aardverschuiving:

  Meer informatie