Nieuws

 1. Mooie recensie voor Cara Hunter in De Telegraaf

  Vandaag verscheen een mooie recensie in De Telegraaf over Dicht bij huis, de onlangs verschenen thriller van Cara Hunter. In Dicht bij huis raakt een achtjarig meisje vermist. Inspecteur Adam Fawley weet dat de dader dicht bij huis gezocht moet worden.

  Meer informatie
 2. Veel Prometheusboeken in de Beste Boeken 2018-lijstjes

  Afgelopen vrijdag verschenen er in Trouw en Het Parool de lijstjes met de door recensenten gekozen beste boeken van 2018.

  Meer informatie
 3. Veel media-aandacht voor ‘Groter denken, kleiner doen’ van Herman Tjeenk Willink

  'Dit boek is geschreven uit verontrusting over de verwaarlozing van de democratische rechtsorde,' vertelt Herman Tjeenk Willink afgelopen vrijdag in een item van Nieuwsuur. In zijn pas verschenen boek Groter denken, kleiner doen roept hij op om de vaak ongemakkelijke feiten onder ogen te zien, positie te kiezen, het debat aan te gaan en zelf grenzen te trekken.

  Meer informatie
 4. Vier ballen voor ‘Groter denken, kleiner doen’ van Herman Tjeenk Willink in het NRC

  Vandaag verscheen in het NRC een lovende recensie voor Herman Tjeenk Willink’s  Groter denken, kleiner doen. Menno Hurenkamp beloont het ‘geëngageerde essay’ met vier ballen.

  Meer informatie
 5. Bespreking Dolly Alderton in JAN: ‘Hartverscheurend en geestig’

  Vandaag verscheen in de boekenrubriek van JAN Magazine een mooie bespreking van Dolly Aldertons debuut Alles wat ik weet over liefde.

  Meer informatie