‘De nachtdienst’ besproken in De Telegraaf


Vorige week verscheen er een recensie over het nieuwste boek van Esther Verhoef, De nachtdienst, in De Telegraaf. Het boek wordt beoordeeld met drie en een halve ster:

De nachtdienst is een spannende roman, met verrassende plotwendingen en een fijne vleug romantiek, die je het liefst in een ruk uitleest. Een prima keuze voor wie een lekker boek voor in de vakantiekoffer zoekt.’

De nachtdienst vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder, haar dochter en dé nachtdienst die het leven van beiden voorgoed zal veranderen: ‘De schrijfster doet haar langjarige reputatie als koningin van de Nederlandse thriller opnieuw eer aan.’

 

U leest deze recensie hier terug.


Over De nachtdienst:

De nieuwe Esther Verhoef – spannender dan ooit

Een mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst.

Nu ben je nooit meer veilig

Dierenarts Emma van Eerd woont met haar veertienjarige dochter boven de praktijk. Tijdens een nachtdienst dwingen twee gemaskerde mannen haar een levensreddende operatie uit te voeren op hun zwaargewonde vriend. Emma zet alles op alles, zich er niet van bewust dat dit nog maar het begin is.


Esther Verhoef is een van de succesvolste en veelzijdigste schrijvers van Nederland. Zij is onze meest bekroonde en genomineerde thrillerauteur. Van haar psychologische thrillers en romans zijn in eigen land ruim 2,8 miljoen exemplaren verkocht.