Winactie: Ontmoet Griet op de Beeck op de 50PlusBeurs!


De 27e editie van de 50PlusBeurs vindt plaats van 17 tot 21 september 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar zal Griet Op de Beeck op 21 september aanwezig zijn bij de stand van BookSpot voor een signeer- en fotosessie, slechts een aantal dagen na het verschijnen van haar nieuwe boek Let op mijn woorden.

De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. De beurs is thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Naast een signeersessie met Griet valt er dus genoeg te beleven op de 50PlusBeurs!

Bestel nu kaarten voor de 50PlusBeurs via onderstaande link en de eerste 100 kaarten zijn gratis! Zodra de eerste 100 kaarten op zijn, kosten de tickets €8,50, in plaats van de normale prijs van €17,50. Klik hier om de kaarten te bestellen.

De tickets zijn geldig voor een beursdag naar keuze. Griet zal aanwezig zijn op 21 september. De beurs is geopend van 10:00 – 17:00. 


Let op mijn woorden

Griet Op de Beeck is sinds haar gelauwerde debuutroman Vele hemels boven de zevende (2013) niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse letteren. Zij verkocht reeds meer dan 1,5 miljoen boeken. Haar werk wordt verfilmd, bewerkt voor toneel en vertaald in negen talen. Let op mijn woorden is haar vierde roman.

Lise weet het niet zo goed, hoe leven gaat. Niet als ze vijftien is, maar evenmin als late twintiger. Ze vindt nochtans dat ze eigenlijk geen reden tot klagen heeft, zoals de meeste mensen die proberen sterk te zijn en het goed te doen. Dus zij gaat door, en probeert diegene te worden die ze denkt te moeten zijn.
Let op mijn woorden is een roman over hoe de start van ons bestaan onontkoombaar het vervolg bepaalt, zelfs als dat een blinde vlek blijft. Over families die de rangen sluiten. Over morsige liefde en echte connectie. Over de onontkoombaarheid van verlies en het belang van blijven zoeken. Over de angst om te dromen en een diep verlangen naar beter dat misschien wel bestaat voor wie weigert op te geven. Misschien.
Een verhaal dat alles blootlegt, behalve dat wat je verwacht.