Interview met Charles Spence in NRC over ‘Gastrofysica’
Zaterdag 9 december verscheen in NRC Handelsblad een uitgebreid interview met Charles Spence over zijn boek Gastrofysica. De nieuwe wetenschap van het eten. De … Lees verder
Zaterdag 9 december verscheen in NRC Handelsblad een uitgebreid interview met Charles Spence over zijn boek Gastrofysica. De nieuwe wetenschap van het eten. De … Lees verder
Naar aanleiding van zijn recent verschenen boek Gastrofysica. De nieuwe wetenschap van het eten was Charles Spence gisteravond te gast … Lees verder
Komende week brengt auteur en voedselwetenschapper Charles Spence een bezoek aan Nederland voor zijn recent verschenen boek Gastrofysica. Dinsdag 5 … Lees verder
Het boek Gastrofysica van Charles Spence werd gisteren door wetenschapsjournalist Anna Gimbrère bespoken bij televisieprogramma Tijd voor MAX. ‘Het boek … Lees verder
Afgelopen 6 oktober lanceerde Pauline Weuring haar nieuwste kookboek Feel Good Food tijdens een diner bij Lavinia Good Food in … Lees verder
Prometheus-auteurs Robbert Dijkgraaf, Louise Fresco, Martijn Katan en Roel Coutinho zijn deze zomer te gast bij het tv-programma Kijken in de ziel. In … Lees verder
Afgelopen zaterdag verscheen er een groot interview met Ewald Engelen, die samen met Marianne Thieme De kanarie in de kolenmijn schreef, … Lees verder
Afgelopen weekend ontving De kanarie in de kolenmijn van Ewald Engelen en Marianne Thieme een schitterende bespreking in de Volkskrant, waarin het boek … Lees verder