8,99

Ben ik wel aardig genoeg voor mijn moeder? Mogen pijnboompitten nog van de culipolitie? Mag ik geld verdienen met iets waar ik eigenlijk tegen ben? Hoe lang moet ik nog alimentatie betalen aan mijn lamlendige ex? Moet ik twitteren? Waarom heeft degene die voor me staat in de supermarkt altijd vies eten in z’n karretje? En wie is toch die man met het communistenjasje?
Wekelijks volgen duizenden lezers in spanning het Vrij Nederland-feuilleton ‘Betty’, waarin fortysomething Betty (journaliste in kunst, cultuur en culinaire kwesties, lat-relatie, geen kinderen) tastend en doortastend haar weg zoekt door een woud van grootsteedse moderne dilemma’s.
Betty heeft graag dat de dingen ouderwets blijven zoals ze waren. Ze is vooral een toeschouwer, een einzelgänger die de wereld beschouwt vanuit haar veilige zolderkamer en door de bril van haar fantasie, die waar nodig een pact aangaat met de genadeloze werkelijkheid.
Maar wanneer er dingen gebeuren waardoor haar alledaagse leven plotseling niet meer zo alledaags is, zal ze in actie moeten komen.
‘Jij moet eens met beide benen op de grond landen,’ zegt haar geliefde David.
Maar misschien wil Betty dat wel helemaal niet.

Juliette Berkhout is redacteur bij Vrij Nederland en schreef vroeger voor onder meer NRC Handelsblad, Het Parool, Avenue en Marie Claire.


Juliette Berkhout is redacteur bij Vrij Nederland en schreef vroeger voor onder meer NRC Handelsblad, Het Parool, Avenue en Marie Claire.
>

Details


ISBN : 9789044623604
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 200
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : december 2012

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven