20,00

Nog niet verschenen, reserveer een exemplaar

Beschikbaar op 29-11-2024

Dubbelleven is het opwindende fictiedebuut van journalist Marith Iedema, gebaseerd op alles wat ze zag en meemaakte in de wereld van de erotiek
Ik rem voor de vrijstaande villa in Aerdenhout-Zuid en open mijn autoraam. Lekker die frisse lucht. Ik ben altijd zenuwachtig als ik op het punt sta Boris te bedriegen, maar nu ben ik bloednerveus. Nu heb ik werkelijk géén idee wat me te wachten staat. Ik kijk naar het huis dat omringd wordt door hoge heggen. Het is wel duidelijk dat Dane op zijn privacy is gesteld. Oké, daar gaan we dan. Ik steek mijn hand uit en druk op de opritbel. ‘Goedenavond,’ klinkt het. Als ik mijn naam noem gaat de poort open. Mijn banden knarsen op het grind. Ik kijk mijn ogen uit. Jezus, wie is die Dane? Alsof die man niet intimiderend genoeg is zonder miljoenenvilla. Even overweeg ik rechtsomkeert te maken. Terug naar mijn veilige haven, terug naar mijn gezin. Maar mijn nieuwsgierigheid en mijn behoefte aan een groots en meeslepend seksleven winnen.
Charlie is twaalf jaar samen met haar grote liefde Boris. Ze hebben twee jonge kinderen, en al vallen de tropenjaren hun zwaar, de relatie zit goed. Alleen tussen de lakens is het Charlie te gewoon. Ze wil méér dan huis-tuin-en-keukenseks en heeft vaak genoeg geprobeerd om de boel wat op te spicen. Tot haar frustratie schiet Boris ál haar ideeën af. Er zit dus niks anders op: als ze spannende seks wil, moet ze dat buiten Boris om organiseren. En dat doet ze. Charlie drukt haar schuldgevoel weg en geniet van haar geheime leven. Ze bezoekt erotische feesten en heeft seksdates. Maar vanaf het moment dat ze Dane tegen het lijf loopt, verbreedt ze haar seksuele horizon pas echt. Ze geeft hem de regie over haar avonturen en langzaam maar zeker raakt ze geobsedeerd door deze ongrijpbare, afstandelijke man. Ondertussen gebeurt het onvermijdelijke: haar relatie met Boris begint scheuren te vertonen.
Marith Iedema (1989) publiceert in verschillende kranten en tijdschriften over seks, liefde en relaties. Van haar hand verschenen de boeken (S)experimenteren en Mijn lust en mijn leven. Voor VROUW doet ze wekelijks verslag over haar leven na de diagnose borstkanker.


Marith Iedema (1989) publiceert in verschillende kranten en tijdschriften over seks, liefde en relaties. Van haar hand verschenen de boeken (S)experimenteren en Mijn lust en mijn leven. Voor VROUW doet ze wekelijks verslag over haar…
>

Details


Auteur(s) : Marith Iedema
ISBN : 9789044657067
Taal : Nederlands
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina's : 272
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : november 2024

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven