Mijn lust en mijn leven

10,99

Seksjournalist Marith Iedema heeft een actief en spannend seks- en liefdesleven als ze zwanger wordt. Ze is vastbesloten om dat zo te houden nu ze een kind krijgt. Maar holy shit, dat valt vies tegen. Het contrast met haar oude leven en het leven van haar vriendinnen is groot.
Hoe hou je het leuk als je verandert in een hormoongestuurde bitch? Wat als je man zich wel wat aantrekkelijkers kan voorstellen dan die zeekoe op de bank? Wat als je op je tandvlees loopt omdat de liefste baby van de wereld een bovenmenselijke longinhoud heeft en huilen zijn favoriete hobby is? Wat als blijkt dat je aan de slag moet met die uitgelubberde bekkenbodemspieren om weer lekkere orgasmes te kunnen krijgen?
Marith beschrijft humoristisch, ontroerend en leerzaam hoe ze er met vallen en opstaan het beste van maakt. Zelden werd zo geestig en eerlijk geschreven over de impact van een zwangerschap en een baby op je liefdesleven.

Marith Iedema
(1989) schrijft voor verschillende bladen en kranten over liefde, seks en relaties. Ze treedt geregeld op in radio- en tv-programma’s. Voor linda.tv maakt ze de documentairereeks ‘(On)gewone seks’. In 2018 verscheen (S)experimenteren, over haar zoektocht naar een manier om een duurzame relatie te combineren met een spannend seksleven.


Marith Iedema (1989) publiceert in verschillende kranten en tijdschriften over seks, liefde en relaties. Van haar hand verschenen de boeken (S)experimenteren en Mijn lust en mijn leven. Voor VROUW doet ze wekelijks verslag over haar…
>

Details


Auteur(s) : Marith Iedema
ISBN : 9789044647082
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 256
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : september 2021

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven