24,99

Nu op Netflix als A Man in Full: een vastgoedmagnaat uit Atlanta met meedogenloze vijanden moet zijn weg terug naar de top zien te vinden wanneer zijn imperium begint af te brokkelen.

Tom Wolfe was de belangrijkste chroniqueur van de jachtige jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw, met literaire meesterwerken als Het vreugdevuur der ijdelheden en In alles een man.
In alles een man speelt zich af in Atlanta, Georgia: een uit zijn voegen gebarsten smeltkroes vol nieuwe rijkdom, hongerige speculanten en wereldwijze politici. Duistere onroerendgoedsyndicaten, het dagelijks leven achter de tralies, netwerken van illegalen, aan de kant geschoven eerste vrouwen van de bedrijfselite, raciaal geladen topsportstrategie├źn: in In alles een man laat Tom Wolfe de verschillende werelden van de late jaren negentig de revue passeren met de verve, scherpzinnigheid en visie die hem tot een van de briljantste romanciers van zijn tijd maakten.

Tom Wolfe (1930-2018) was een Amerikaanse auteur en journalist en een van de grondleggers van New Journalism. In alles een man is in 2024 verschenen als Netflix-serie met in de hoofdrollen Jeff Daniels (The Newsroom), Tom Pelphrey (Guiding Light), Lucy Liu (Kill Bill) en Diane Lane (Unfaithful).


Tom Wolfe (1930-2018) was een Amerikaanse auteur en journalist en een van de grondleggers van New Journalism. In alles een man is in 2024 verschenen als Netflix-serie met in de hoofdrollen Jeff Daniels (The Newsroom),…
>

Details


Auteur(s) : Tom Wolfe
ISBN : 9789044656381
Taal : Nederlands
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina's : 696
Editie : 4e druk
Verschijningsdatum : mei 2024

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven