Ina’s powerplan

27,50

Nog niet verschenen, reserveer een exemplaar

Beschikbaar op 31-10-2024

Het zeurende stemmetje in je hoofd zegt: ‘Je moet meer bewegen… gezonder eten… afvallen… je moet… je moet…’ Je weet het, maar het komt er niet van. Herkenbaar? Dan is dit boek voor jou. Want als je het gelezen hebt, ben je klaar om aan het beste deel van je leven te beginnen. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt.
Ina’s powerplan is een vrolijk, inspirerend en informatief boek voor alle ‘plussers’ die zich niet als dor hout laten wegzetten, maar die, net als Ina, echt iets van de tweede helft van hun leven willen maken. De wereldkampioen powerliften geeft in dit verfrissende boek over veerkracht en weerbaarheid enorm veel praktische tips, motivatietools, oefeningen en achtergrondinformatie. Het gaat over voeding en bewegen, maar ook over omgaan met verlies, nieuwe vrienden maken en nog veel meer. Je bent nooit te oud om met een gezonde leefstijl te beginnen!
Ina Koolhaas Revers (1947) is viervoudig wereldkampioen powerliften in haar leeftijdsklasse. Pas op haar 64ste, na haar pensionering als docente aan de Hogeschool van Amsterdam, begon ze serieus met sporten en gezond leven. Ina verschijnt geregeld in de media.
Andrea Steinmetz(1954) is de coauteur van Ina’s powerplan. Ze is journalist en redacteur met een grote interesse in gezond ouder worden. Daarnaast is ze parttime werkzaam in de ouderenzorg.


Ina Koolhaas Revers (1947) is viervoudig wereldkampioen powerliften in haar leeftijdsklasse. Pas op haar 64ste, na haar pensionering als docente aan de Hogeschool van Amsterdam, begon ze serieus met sporten en gezond leven. Ina verschijnt…
>

Details


ISBN : 9789044656251
Taal : Nederlands
Uitvoering : Gebonden
Aantal pagina's : 256
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : oktober 2024

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven