9,99

Als de liftdeuren in de hal van een groot universiteitsgebouw zich openen, is August Voois, docent Creative Writing, er getuige van dat hoogleraar Eddie Maan dood in de lift ligt. Het merkwaardige is dat het lichaam even later, als de deuren opnieuw opengaan, is verdwenen en zelfs geheel spoorloos blijkt te zijn. Eddie Maan was gehaat aan de universiteit, maar had iemand genoeg redenen om hem te vermoorden?

Maans stilte heeft de spanning van een thriller, maar is tevens een intrigerende roman waarin sterven, trouw en eenzaamheid een belangrijke rol spelen. Wat betekent het om te leven en wat om te sterven? En wat betekent het om gehaat of geliefd te zijn?

Arie Storm publiceerde eerder onder andere de romans Afgunst, Gevoel en Luisteren hoe huizen ademen.

Over Luisteren hoe huizen ademen:

‘Hij geeft het alledaagse een bijna mystieke lading. Een van de ongewoonste romans die dit jaar in Nederland verschenen.’ Joost de Vries, De Groene Amsterdammer

‘Kostelijke roman van een diepgekwelde, grillige schrijver.’ Jeroen Vullings, Vrij Nederland

‘Een rijke roman.’ Persis Bekkering, de Volkskrant


Arie Storm (1963) schrijft bewonderde en geprezen romans. Eerder verschenen van hem onder andere Een diadeem van dauw, List en leed en Schoonheidsdrift. Ook schrijft hij literatuurkritiek en toneel.
>

Details


Auteur(s) : Arie Storm
ISBN : 9789044627756
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 160
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : mei 2015

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven