Zen en de kunst van het motoronderhoud

25,00

In Zen & de kunst van het motoronderhoud verhaalt Robert M. Pirsig over de motorfietstocht die de hoofdfiguur en zijn elf jaar oude zoon Chris een zomermaand lang van Minnesota naar Californië maken. Het is het spannende en wanhopige relaas van een vader en een zoon die bevangen worden door een steeds ingrijpender krankzinnigheid. Zen & de kunst van het motoronderhoud is een van de belangrijkste en invloedrijkste boeken van de afgelopen halve eeuw. Het is een persoonlijke en filosofische zoektocht naar de fundamentele vragen van het bestaan, en een lucide bespiegeling over hoe wij beter zouden kunnen leven.

Robert Maynard Pirsig (1928–2017) was een Amerikaanse schrijver en filosoof, wiens Zen & de kunst van het motoronderhoud een baken werd voor miljoenen lezers wereldwijd.

‘Het is in feite een filosofische verhandeling opgelost in een roman, en die roman is waarschijnlijk de aanleiding dat het boek steeds meer wordt verkocht. Dat succes is verdiend: alleen al om die roman is het een onvergetelijk boek.’
– Vrij Nederland

‘Zoals het er nu naar uitziet, is het niet minder dan een, naar vorm en inhoud gemeten, meesterwerk.’
– De Volkskrant


Robert M. Pirsig (1928-2017) was een Amerikaanse schrijver en filosoof. Pirsig verwierf vooral bekendheid met zijn boek Zen en de kunst van het motoronderhoud.
>

Details


Auteur(s) : Robert M. Pirsig
ISBN : 9789044651645
Taal : Nederlands
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina's : 512
Editie : 49e druk
Verschijningsdatum : juni 2022

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven