Anna van den Breemer te gast bij Tijd voor MAX!


Alle ouders klungelen maar wat aan is een boekje dat Anna van den Breemer graag zelf had gehad ten tijde van de opvoeding van haar twee jonge kinderen samen met haar man Özcan Akyol. Tijd voor MAX vond het recent verschenen boekje erg leuk en interessant en gaf Anna van den Breemer om die reden ruim de tijd om over grote en kleine opvoeddilemma’s te vertellen. In de uitzending praat zij onder andere over het alleen zijn met haar kroost, hoe kinderen ineens weigeren groenten te eten en de best werkende tafelindeling voor een gezin. Aan het eind van haar zendtijd werd Alle ouders klungelen maar wat aan zeer aangeraden door de presentatrice van Tijd voor MAX en bovendien werd er vastgesteld dat het helemaal niet zo erg is als om ouder ‘maar wat aan te klungelen’.

De uitzending vindt u hier (Anna van den Breemer begint vanaf minuut 16:15).


Het ideale kraamcadeau!

Hoe houd je je relatie leuk tijdens de tropenjaren? Wat doe je als je peuter een driftbui heeft in de supermarkt? Hoe krijg je moeilijke eters tóch aan de wortels en broccoli? In de populaire opvoedrubriek ‘Iedereen doet maar wat’ in de Volkskrant behandelt journalist Anna van den Breemer wekelijks kwesties waar ouders vandaag de dag mee worstelen. En dat zijn er nogal wat. Opvoeden kan een mijnenveld zijn: zo veel meningen, zo veel twijfels. In Alle ouders klungelen maar wat aan beschrijft Van den Breemer op geestige wijze de grote en kleine problemen waar ouders dagelijks tegenaan lopen. Ze put daarbij uit haar eigen – bepaald niet perfecte – gezinsleven, gaat te rade bij deskundigen voor advies en vraagt andere ouders naar hun ultieme tips. Een onmisbaar boek voor alle worstelende ouders die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Anna van den Breemer (1984) werkt als journalist voor de Volkskrant. Ze studeerde Liberal Arts and Sciences in Utrecht en deed een master journalistiek in Amsterdam. In 2018 verscheen haar veelbesproken boek Ivanka. De echte first lady. Samen met haar man Özcan, dochter Mia (3) en zoon Baran (2) woont ze in Deventer.