9,99

Als Sara McMillan een stapel prikkelende dagboeken in handen krijgt, afkomstig uit een opslagunit waarvan de inhoud geveild wordt, is ze geschokt en gefascineerd tegelijk door de ontboezemingen van de schrijfster. Hoe meer ze leest, hoe meer ze zich gaat afvragen waarom Rebecca, de eigenaar van de ruimte, alles heeft achtergelaten. Is haar iets noodlottigs overkomen of heeft ze gewoonweg besloten om haar leven achter zich te laten en opnieuw te beginnen?

Sara raakt volledig in de ban van het spannende erotische leven dat Rebecca leidde en is vastbesloten te achterhalen wat er is gebeurd. Binnen de kortste keren raakt ze ondergedompeld in Rebecca’s leven. Ze neemt haar oude baan over en ontmoet haar vrienden. Maar het gaat verder. Sara voelt zich sterk aangetrokken tot twee mysterieuze mannen: Marc, de eigenaar van een galerie, en de beroemde kunstenaar Chris. Ze laat zich verleiden, en hoewel het duidelijk is dat beide mannen duistere geheimen met zich meedragen, is ze niet meer in staat te stoppen.

Als ik jou was is een huiveringwekkende erotische thriller die je niet meer los zal laten.

Lisa Renee Jones heeft meerdere prijswinnende boeken geschreven. Haar werk werd in verschillende talen vertaald. Als ik jou was is het eerste deel van een trilogie.


Lisa Renee Jones heeft meerdere prijswinnende boeken geschreven. Haar werk werd in verschillende talen vertaald. Als ik jou was is het eerste deel van een trilogie.
>

Details


Auteur(s) : Lisa Renee Jones
ISBN : 9789044623345
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 296
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : januari 2013

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven