23,99

Nog niet verschenen, reserveer een exemplaar

Beschikbaar op 09-02-2024

De nieuwe, indringende roman van de auteur van Wat je van boed weet en Niemand in de stad.

Op een warme septembermiddag in 2020 trekt de verteller van Open de deur van het huis van zijn geliefde achter zich dicht.
Na zeven intense jaren zijn ze ver uit elkaar gedreven. In de weken en maanden erna probeert hij te begrijpen wat er is gebeurd. Hoe konden twee mensen die zoveel van elkaar houden elkaar zo veel verdriet doen? En kunnen ze elkaar na alles nog terugwinnen?
Open is een roman voor iedereen die liefdesverdriet kent of heeft gekend. In zijn kenmerkende, intieme stijl beschrijft Philip Huff een opbloeiende liefde, de ineenstorting ervan en de pogingen elkaar weer te vinden. Het boek is zowel een persoonlijk verhaal als een literaire montage van de mooiste en pijnlijkste momenten van een onconventionele liefdesgeschiedenis. Bovenal is het een scherpzinnig en vaak nietsontziend zelfonderzoek van een van onze meest kritische en gedreven schrijvers.

Philip Huff (1984) is schrijver en regisseur. Eerder schreef hij onder meer de succesromans Dagen van gras en Niemand in de stad. Zijn laatste roman, Wat je van bloed weet, behaalde in de week van publicatie meteen de eerste plaats van De Bestseller 60 en bleef daar maandenlang in staan. Open is zijn vijfde roman.


Philip Huff (1984) is schrijver en regisseur. Hij schrijft onder meer voor NRC Handelsblad, De Groene Amsterdammer, Hollands Maandblad, The New York Review of Books en The Paris Review. Hij publiceerde de romans Dagen van…
>

Details


Auteur(s) : Philip Huff
ISBN : 9789044653212
Taal : Nederlands
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina's : 352
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : februari 2024

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven