0 Winkelmand
  • Boeken
    • Verwacht
    • Recent verschenen
    • Brochures
    • E-boeken
  • Nieuws
  • Auteurs
  • Over ons
  • Contact
    • Foreign rights
    • Manuscript
    • Vacatures
    • Overname rechten
    • Nieuwsbrief
0 Winkelmand

Nieuws

02-dinsdag

Interview Franca Treur bij Lees Magazine

19 december 2017

Naar aanleiding van haar jongste roman Hoor nu mijn stem verscheen er een interview met schrijfster Franca Treur in Lees … Lees verder

>
Charles Spence_Gastrofysica@1.indd

‘Hoe we proeven.’ Groot stuk in Trouw over ‘Gastrofysica’

19 december 2017

Vandaag verscheen in Trouw een uitgebreid stuk naar aanleiding Charles Spence’s recent verschenen boek Gastrofysica. De Britse voedselwetenschapper betoogt aan … Lees verder

>
Saki-De complete verhalen@1.indd

Vier sterren in het Parool voor ‘De complete verhalen’ van Saki

18 december 2017

De complete verhalen van Saki, Britse grootmeester van het spitsvondige korte verhaal, heeft opnieuw een schitterende recensie ontvangen. In het Parool is … Lees verder

>
Nederland

Vanavond: Frits van Oostrom te gast bij Met het Oog op Morgen

14 december 2017

Vanavond zal Frits van Oostrom te horen zijn bij Met het Oog op Morgen op NPO Radio 1. In de … Lees verder

>
02-dinsdag

VK: ‘Klont’ van Maxim Februari beste Nederlandse roman 2017

13 december 2017

Klont is de beste Nederlandstalige roman van 2017, zo riep de Volkskrant uit. Ook heeft het boek volgens de krant … Lees verder

>
Atwood - Het verhaal van de dienstmaagd

Televisieserie ‘The Handmaid’s Tale’ genomineerd voor drie Golden Globes

13 december 2017

De op Margaret Atwoods The Handmaid’s Tale gebaseerde tv-serie heeft drie nominaties ontvangen voor de Golden Globes. Nadat de serie … Lees verder

>
Placeholder

Vijf Prometheus-titels in de NRC Boekenwedstrijd 2017 – stem nu!

12 december 2017

Vandaag is de jaarlijkse NRC Boekenwedstrijd weer van start gegaan. Lezers kunnen stemmen op het beste Nederlandstalige boek dat het … Lees verder

>
Charles Spence_Gastrofysica@1.indd

Interview met Charles Spence in NRC over ‘Gastrofysica’

12 december 2017

Zaterdag 9 december verscheen in NRC Handelsblad een uitgebreid interview met Charles Spence over zijn boek Gastrofysica. De nieuwe wetenschap van het eten. De … Lees verder

>
  • <
  • 1
  • …
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • …
  • 255
  • >
  • Herengracht 48

  • 1015 BN Amsterdam

  • info@pbo.nl

  • (020) 6241934

Klantenservice

  • Veelgestelde vragen
  • Retourneren
  • Betaling
  • Verzending

Contact

  • Foreign rights
  • Manuscript
  • Vacatures
  • Overname rechten
  • Nieuwsbrief

Overig

  • Nieuws
  • Zakelijk
  • Scholen
  • Acties
  • Brochures
Uitgeverij Prometheus
Privacyverklaring Algemene voorwaarden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar het is niet verplicht.AccepterenWeigeren Lees meer
Privacy- & cookiebeleid

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT
Toegevoegd aan je winkelmand
Verder naar bestellen>