12,50

Op 1 oktober 2023 stopte Herman Brusselmans met roken. Vanaf deze voor hem historische dag hield hij een maand lang een dagboek bij over z’n strijd met het afzweren van de sigaret. Hij vertelt over z’n ambassadeurschap van Stoptober, de vereniging die zo veel mogelijk mensen van het roken af wil krijgen; over het bezoeken van Smokers Anonymous; over z’n eerste sigaret; over andere rokers; over de ellende van het stoppen; over alternatieven voor nicotine; over z’n wens om ondanks alles heel oud te worden en er lang te zijn voor vrouw en kind, en over andere factoren in het moeilijke bestaan van zij die hun longen eindelijk lucht willen geven.
Ex-roker is journaalliteratuur van de bovenste plank, en zal herkenning bieden aan zowel rokers als niet-rokers als iedereen die ooit met roken of niet roken te maken heeft gehad.

Herman Brusselmans werd geboren te Hamme op 9 oktober 1957. Na veel vijven en zessen groeide hij uit tot misschien wel een heel belangrijk auteur. De schrijver is bescheiden, beleefd en vriendelijk. Vele fans zijn hem daar dankbaar voor, en ook voor z’n meer dan 85 boeken, die de literatuur steeds weer op stelten zetten.


Herman Brusselmans werd geboren te Hamme op 9 oktober 1957. Na veel vijven en zessen groeide hij uit tot misschien wel een heel belangrijk auteur. De schrijver is bescheiden, beleefd en vriendelijk. Vele fans zijn…
>

Details


ISBN : 9789044655803
Taal : Nederlands
Uitvoering : Gebonden
Aantal pagina's : 128
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : december 2023

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven