Ik ben rijk en beroemd en ik heb nekpijn

7,99

In Ik ben rijk en beroemd en ik heb nekpijn neemt Herman Brusselmans ons mee op een tocht langs zijn leven, zijn werk, zijn buurt, zijn geest en zijn ego.
Hij laat zich bijstaan door hoofdpersonages als zijn vrouw en zijn hond en nevenpersonages als een Turk, een ex-Big Brother-bewoner, een architect, een man op het dak, een genezeres uit Oostakker, zijn grootouders, een meisje dat hij negeert, De Meeuw, Boeg, Paco en vele andere mensen met of zonder naam.
Herman Brusselmans probeert dankzij het schrijven en de werkelijkheid die erachter schuilgaat tot verlossing te komen, en wel op zo’n manier dat de lezer de bevoorrechte getuige is. Ik ben rijk en beroemd en ik heb nekpijn is zowel een tragisch als een komisch boek, zowel een roman als een antiroman, zowel een filosofisch werk als een handleiding tot de ultieme onnozelheid.
Na Vergeef mij de liefde en De kus in de nacht is Ik ben rijk en beroemd en ik heb nekpijn het derde deel van Brusselmans’ cyclus Iedereen is uniek behalve ik.


Herman Brusselmans werd geboren te Hamme op 9 oktober 1957. Na veel vijven en zessen groeide hij uit tot misschien wel een heel belangrijk auteur. De schrijver is bescheiden, beleefd en vriendelijk. Vele fans zijn…
>

Details


ISBN : 9789044619485
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 424
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : augustus 2011

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven