Het Zinneloze zeilen

9,99

Met de verhalenbundel Het zinneloze zeilen maakte Herman Brusselmans zijn entree in de Nederlandse letteren. In de vier sterk humoristische verhalen speelt Brusselmans met zijn personages en met de schrijver die hen heeft gecreëerd. De vanaf de eerste zinnen meteen in een volstrekt eigen stijl geschreven verhalen luiden op overtuigende wijze het begin in van een groot schrijverschap.

Het zinneloze zeilen is het eerste deel in de reeks Nieuw Verzameld Werk, waarin de vroege boeken van Herman Brusselmans in nieuwe uitgaven verschijnen.

Herman Brusselmans (1957) publiceerde meer dan veertig boeken. Hij wordt zowel verguisd als verafgood. Hij is een zeer belangrijk schrijver.

De pers over Het zinneloze zeilen:

‘Het beste is het om dit boek uit te lezen, schuddebuikend van het lachen.’ Het Vrije Volk

‘Zijn er dan toch lichtpuntjes in Vlaanderen?’ de Volkskrant

‘De ontregelde hilariteit waarmee Brusselmans zijn personages voorgoed heeft getekend onderstreept hun eenzaamheid op een zonderlinge en onvergetelijke manier. Dit vermogen maakt deze Vlaamse auteur bij zijn debuut al uniek.’ Thomas Verbogt, Arnhemse Courant

 


Herman Brusselmans werd geboren te Hamme op 9 oktober 1957. Na veel vijven en zessen groeide hij uit tot misschien wel een heel belangrijk auteur. De schrijver is bescheiden, beleefd en vriendelijk. Vele fans zijn…
>

Details


ISBN : 9789044619539
Taal : Nederlands
Uitvoering : E-boek
Aantal pagina's : 160
Editie : 1e druk
Verschijningsdatum : juni 2011

Blijf op de hoogte


Geef je op voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven